Strešný substrát Klasik

Strešný substrát Klasik

Strešný substrát Klasik je vhodný na zazelenenie striech predovšetkým intenzívnou zeleňou, odporúčame v hrúbke od 20 cm. Je vhodný pre ploché strechy.

Sortiment spoločnosti » Strešný substrát Klasik

Popis produktu: Strešný substrát Klasik

  • Je substrát na báze ornice, kompostu, drvenej tehly, štrku a piesku.
  • Je vhodný na zazelenenie striech predovšetkým intenzívnou zeleňou, odporúčame v hrúbke od 20 cm.
  • Je vhodný pre ploché strechy.
  • Je vhodný pri použití drenážno-hydroakumulačných vrstiev.
  • Nie je fúkateľný zo sila.
  • Je dodávaný ako voľne ložený, alebo v big bagoch.
  • Váha: 1m3 v suchom stave = 1,1 – 1,2 t.
  • Váha: 1m3 v nasiaknutom stave = 1,45 t.
  • Vodná kapacita: 37%
Stiahnuť PDF certifikát

Súčasťou ponuky spoločnosti Strešné substráty, spol. s r.o. je poradenstvo v oblasti zelených striech, strešných záhrad a zaškolenie záhradníkov pri manipulácii so strešnými substrátmi. V prípade záujmu o poradenstvo a zaškolenie nás neváhajte kontaktovať.


Sortiment spoločnosti

Ing. Martin Mikulaj zo ZARES GROUP

IQ NET | Certifikát Quality Austria System ISO 9001:2008 No.08680/0
IQ NET | Certifikát Quality Austria System ISO 9001:2008 No.08680/0

Spoločnosť Strešné substráty, spol. s r.o. je zameraná na výrobu prvotriednych substrátov. Pri zostavovaní receptúry prihliadame predovšetkým na kvalitné komponenty a stálosť kvality nami dodávaných substrátov. Zloženie našich substrátov zodpovedá Nemeckej norme FLL a sú certifikované.

Ing. Martin Mikulaj
ZARES GROUP

Stiahnuť certifikát IQ NET (PDF)

Stiahnuť certifikát QUALITY AUSTRIA (PDF)

Potrebujete poradiť?

Pomôžeme Vám pri zhmotnení Vašej predstavy, aby výsledok stál naozaj zato.

Sem zadajte Vaše meno v správnom tvare. Musí obsahovať 3 - 40 znakov a mali by ste používať iba písmená.

Sem zadajte Váš e-mail v správnom tvare. Vaša e-mailová adresa musí obsahovať 5 - 40 znakov a musíte použiť znak @.

Tieto internetové stránky používajú k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto internetových stránok s tým súhlasíte.